Tenkte å lage et lite innlegg om hvordan jeg bruker inspirasjonsbildene til å ta bilder selv. De du ser til venstre har jeg tatt, og de to høyre er tatt fra google.no. Jeg bruker å søke opp temaer som jeg vil ha på photoshooten, også ser jeg på bilder og noen ganger tar jeg med meg bilder i form av papir eller på mobilen/macen. Jeg liker også å ha musikk med meg, men det er så klart ikke tilgjengelig til en hver tid. Jeg er interessert i å få vite om dere liker slike innlegg eller om dere vil ha noe annet?

Modell: Maria Holmberg, Team/trend models

Hva synes dere?


Modell: Lotte Håpnes

Foto: Julia Kulseth

Hansbakkfjæra

Hva synes dere?
Her er to av bildene jeg tok av Aurora Mohn. Bildene er ikke spesielt redigert, så jeg kommer til å legge ut nye og bedre bilder i morgen. Det har vært en super helg! Helt utrolig bra, og jeg har virkelig kost meg med mine beste venner rundt meg. Gleder meg til å sovne i min egen seng i natt, selv om jeg faktisk har fått sovet en del i helga også. Ble kanskje ikke like mye som vanlig, men nok til å starte på festingen dagen etter igjen. Nå er sommerferien offesielt startet, og jeg gleder meg så ufattelig mye til jeg skal til Thailand om en mnd. Det kommer til å bli så sykt rått! Snakkes mer i morgen... Da kommer det mange fine og nye bilder fra siste photoshootene. 
Modell: Lotte Håpnes


No words // Except: Stylist og designer - Eldbjørg Skottvoll, modell - Maria Homberg og fotograf - Julia Kulseth (meg)


Her er noen av bildene jeg tok i fra photoshooten i går. Det var utrolig kaldt, men jentene klarte seg bra uansett. Var veldig bra lys der nede, og passe med vind, selv om det ble litt mye noen ganger. Ble rundt 40 bilder som jeg valgte å redigere. Her er de jeg valgte å kalle "light". Kommer flere senere i sort/hvitt og varme farger :-) De er redigert fort og ikke spesielt nøye(akkurat disse), så er ikke nøye med kompsisjon, detaljer osv. Håper dere liker bildene!Hvilket bilde synes dere var best? :-) 


Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.
Her kommer to av bilde fra photoshooten med vakre Elise. Elise er datteren til en kjempekoselig dame som jeg ble kjent med igjennom ene bestevenninnen min, Julie. Elise var utrolig fotogen, og det vises på bildene synes jeg. En utrolig fin og flott jente. Blir nesten skremt jeg av alle de unge pene jentene som kommer til å blomstre i løpet av årene. Det er utrolig hvor flinke folk er til å kle seg, være og hvor utrolig flott personlighet de har. Elsker å ta bilder av slike koselige jenter altså! Tusen takk, Elise. Du var en kjempeflink modell. Gleder meg til å ta bilder av deg igjen! 


 

Julia Kulseth - hobbyfotograf fra Trondheim som studerer til å bli lærer. Min offisielle hjemmeside kan du finne her .Kontakt: juliakulseth@hotmail.no

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2012
November 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012


K a t e g o r i e r


Black&White
Blogg
Dagens
Dvergpinscher
Dyr og natur fotografi
Kjæresten og familien
Konkurranser
Photoshoot
Portrett
Reise
Riding

L i n k e r


Aurora Mohn
blogg.no
Dani
Darios
Kenzas
Tyras

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

F a c e b o o k


F o t o g r a f i


Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

hits