Dette bilde ble tatt på Sula utenfor Hitra/Frøya i fjor sommer. Synes det har en spesiell stemning rundt seg, og jeg liker dette bilde godt. Har ganske mange bilder derifra, og kommer til å legge ut flere bilder senere. Jeg liker å ta naturbilder, men tar som sagt flest beauty/portrett bilder osv. 

 

Hva synes dere om bildet?

Tenkte å lage et lite innlegg om hvordan jeg bruker inspirasjonsbildene til å ta bilder selv. De du ser til venstre har jeg tatt, og de to høyre er tatt fra google.no. Jeg bruker å søke opp temaer som jeg vil ha på photoshooten, også ser jeg på bilder og noen ganger tar jeg med meg bilder i form av papir eller på mobilen/macen. Jeg liker også å ha musikk med meg, men det er så klart ikke tilgjengelig til en hver tid. Jeg er interessert i å få vite om dere liker slike innlegg eller om dere vil ha noe annet?

Modell: Maria Holmberg, Team/trend models

Hva synes dere?
Modell: Helene G

 

Da er jeg tilbake igjen på bloggen. Kommer til å legge ut litt inspobilder både av meg/andre og fra diverse fotoshooter som har vært og kommer. Er forresten i siste inspurt i eksamensperiode, og den 12. desember er det juleferieeeee. Så kommer kanskje ikke til å bli så fantastiske innlegg fram til da, men jeg skal prøve. Det skal bli så utrolig godt! Kommer til å ta masse bilder fortløpende, så det er bare å følge med.


Modell: Lotte Håpnes

Foto: Julia Kulseth

Hansbakkfjæra

Julia Kulseth - hobbyfotograf fra Trondheim som studerer til å bli lærer. Min offisielle hjemmeside kan du finne her .Kontakt: juliakulseth@hotmail.no

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2012
November 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012


K a t e g o r i e r


Black&White
Blogg
Dagens
Dvergpinscher
Dyr og natur fotografi
Kjæresten og familien
Konkurranser
Photoshoot
Portrett
Reise
Riding

L i n k e r


Aurora Mohn
blogg.no
Dani
Darios
Kenzas
Tyras

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

F a c e b o o k


F o t o g r a f i


Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

hits