Gleder meg ufattelig mye!


Tatt i 2011 ved Nidaros Domen

Sula 2011Savner sola jeg


Vegas i dag :-) 


No words // Except: Stylist og designer - Eldbjørg Skottvoll, modell - Maria Homberg og fotograf - Julia Kulseth (meg)


Sula, 2011


Tatt i 2011, på sensommeren. Det som er trist, er at nå er det kun gravemaskiner og bygging der....


Her er noen av bildene jeg tok i fra photoshooten i går. Det var utrolig kaldt, men jentene klarte seg bra uansett. Var veldig bra lys der nede, og passe med vind, selv om det ble litt mye noen ganger. Ble rundt 40 bilder som jeg valgte å redigere. Her er de jeg valgte å kalle "light". Kommer flere senere i sort/hvitt og varme farger :-) De er redigert fort og ikke spesielt nøye(akkurat disse), så er ikke nøye med kompsisjon, detaljer osv. Håper dere liker bildene!Hvilket bilde synes dere var best? :-) 


Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.
Her kommer noen bilder av Emilie Strømmen Langlo som jeg tok bilde av for en uke siden. En utrolig flott og søt jente som er utorlig fotogen. En nydelig jente! Tok også bilde av venninne hennes. Vil dere se noen av de bildene også? Det var utorlig fint lys der, mens vi tok photoshooten. Har tatt mange shooter der, med forskjellige folk og fe. Utrolig fin plass, der det sjeldent kommer noen å forstyrrer oss :-) Her er et bilde som jeg tok i fjor sommer i Selbu, Sør Trøndelag. Jeg har ikke makrolinse, og bruker sjeldet å ta slike bilder. Dette ble jeg ganske fornøyd med, og viste ikke at det var brukbart før jeg så hvor klart bilde var da jeg fikk det på macen. Hva synes dere om bildet? Bruker dere å ta naturbilder og holde på med makro? 

Fantastiske Kristin og Wadaza. En flott ekvipasje! Hva syns dere om bildene? Dette er på MB stevne, og jeg har tatt bildene.

 Her er noen av bildene jeg tok av Aurora Mohn i høst. Hun er helt utrolig pen, og kjempefotogen. Jeg ble kjent med Aurora gjennom søsteren hennes Kamilla som også har vært med på en videoblogg på bloggen til Aurora. Kamilla er kjæresten til kompisen til kjæresten min, hehe. Tenkte bare jeg skulle slenge inn noen av bildene her inne på bloggen for å høre hva dere synes? Er hun ikke pen :-) 

En kjempesnill jente som har en veldig fin blogg i tillegg! 


Maren Wahl, Kamilla Mohn og meg (Julia Kulseth) - Vil ha sommer igjen nå. Hva er deres sommerplaner?

Her er et av bildene vi tok en dag det var utrolig fint vær! Sjø, grill, lyse topper, bluser, varme, shorts ...
Old Fashion Portrait
Her kommer to av bilde fra photoshooten med vakre Elise. Elise er datteren til en kjempekoselig dame som jeg ble kjent med igjennom ene bestevenninnen min, Julie. Elise var utrolig fotogen, og det vises på bildene synes jeg. En utrolig fin og flott jente. Blir nesten skremt jeg av alle de unge pene jentene som kommer til å blomstre i løpet av årene. Det er utrolig hvor flinke folk er til å kle seg, være og hvor utrolig flott personlighet de har. Elsker å ta bilder av slike koselige jenter altså! Tusen takk, Elise. Du var en kjempeflink modell. Gleder meg til å ta bilder av deg igjen! 


 

Julia Kulseth - hobbyfotograf fra Trondheim som studerer til å bli lærer. Min offisielle hjemmeside kan du finne her .Kontakt: juliakulseth@hotmail.no

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2012
November 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012


K a t e g o r i e r


Black&White
Blogg
Dagens
Dvergpinscher
Dyr og natur fotografi
Photoshoot
Portrett
Reise
Riding

L i n k e r


Aurora Mohn
blogg.no
Dani
Darios
Kenzas
Tyras

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

F a c e b o o k


F o t o g r a f i


Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

hits