Skal sette meg ned å lese til eksamen nå, har eksamen om en uke så det er bare å henge i. Selvfølgelig sitter jeg og ser på bilder fra sommerferien og frister meg til å dra tilbake. En fantastisk fin øy, men litt lite sol for min del. Var jo midt i regtiden, hehe! Nå får jeg bare sette igang, så får dere drømme dere bort i dette bilde.
Dette bilde ble tatt på Sula utenfor Hitra/Frøya i fjor sommer. Synes det har en spesiell stemning rundt seg, og jeg liker dette bilde godt. Har ganske mange bilder derifra, og kommer til å legge ut flere bilder senere. Jeg liker å ta naturbilder, men tar som sagt flest beauty/portrett bilder osv. 

 

Hva synes dere om bildet?

Deltar i været på tv2.no sin daglige konkurranse der temaet var lysglimt til i morgen. Hva syns dere? 
Fikk spørsmål om hvilket kamera og hvilket utstyr jeg bruker til å ta bilder med, så derfor lager jeg et lite innlegg med en gang siden det er ikke store greiene. Jeg bruker Nikon D3100 (sverger til Nikon) med 18-105 mm objektiv normal lise. Ønsker meg en nye linse for perfekte portretter, men det må jeg kjøpe når jeg får nok penger. Det er desverre meget dyrt! Ellers har jeg kamerastativ som jeg så og si aldri bruker, kun hvis det er nødvendig. Jeg har også en blits som jeg sjeldent bruker som jeg fikk med i pakken som tilbud når jeg kjøpte mitt forrige kamera. Alle bildene mine tar jeg i naturlig lys, men har tenkt å kjøpe meg en skjerm snart. Så nå vet dere det : )Egne foto. 


Tatt i 2011 ved Nidaros Domen

Sula 2011


Vegas i dag :-) 


Sula, 2011


Tatt i 2011, på sensommeren. Det som er trist, er at nå er det kun gravemaskiner og bygging der....

Julia Kulseth - hobbyfotograf fra Trondheim som studerer til å bli lærer. Min offisielle hjemmeside kan du finne her .Kontakt: juliakulseth@hotmail.no

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2012
November 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012


K a t e g o r i e r


Black&White
Blogg
Dagens
Dvergpinscher
Dyr og natur fotografi
Kjæresten og familien
Konkurranser
Photoshoot
Portrett
Reise
Riding

L i n k e r


Aurora Mohn
blogg.no
Dani
Darios
Kenzas
Tyras

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

F a c e b o o k


F o t o g r a f i


Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

hits