Fjor sommer
Dette er et bilde jeg tok i høstferien av mitt nydelige søskenbarn, Oliver!
Modell: Helene G

 

Da er jeg tilbake igjen på bloggen. Kommer til å legge ut litt inspobilder både av meg/andre og fra diverse fotoshooter som har vært og kommer. Er forresten i siste inspurt i eksamensperiode, og den 12. desember er det juleferieeeee. Så kommer kanskje ikke til å bli så fantastiske innlegg fram til da, men jeg skal prøve. Det skal bli så utrolig godt! Kommer til å ta masse bilder fortløpende, så det er bare å følge med.


Er ikke denne jenta helt fantastisk nydelig? Kommer flere bilder snart! Holder på å redigere nå.Modell: Lotte H

Tatt i Hansbakk fjæra

Foto: Meg (Julia K)


Hva synes dere om disse bildene av Maria H? Tatt i feb/mars.

Amsterdam, 2011Her er noen av bildene jeg tok i dag. Hva synes dere? 


Her kommer noen bilder av Emilie Strømmen Langlo som jeg tok bilde av for en uke siden. En utrolig flott og søt jente som er utorlig fotogen. En nydelig jente! Tok også bilde av venninne hennes. Vil dere se noen av de bildene også? Det var utorlig fint lys der, mens vi tok photoshooten. Har tatt mange shooter der, med forskjellige folk og fe. Utrolig fin plass, der det sjeldent kommer noen å forstyrrer oss :-) Her er et bilde som jeg tok i fjor sommer i Selbu, Sør Trøndelag. Jeg har ikke makrolinse, og bruker sjeldet å ta slike bilder. Dette ble jeg ganske fornøyd med, og viste ikke at det var brukbart før jeg så hvor klart bilde var da jeg fikk det på macen. Hva synes dere om bildet? Bruker dere å ta naturbilder og holde på med makro? 
 Her er noen av bildene jeg tok av Aurora Mohn i høst. Hun er helt utrolig pen, og kjempefotogen. Jeg ble kjent med Aurora gjennom søsteren hennes Kamilla som også har vært med på en videoblogg på bloggen til Aurora. Kamilla er kjæresten til kompisen til kjæresten min, hehe. Tenkte bare jeg skulle slenge inn noen av bildene her inne på bloggen for å høre hva dere synes? Er hun ikke pen :-) 

En kjempesnill jente som har en veldig fin blogg i tillegg! 
Old Fashion Portrait
Julia Kulseth - hobbyfotograf fra Trondheim som studerer til å bli lærer. Min offisielle hjemmeside kan du finne her .Kontakt: juliakulseth@hotmail.no

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2012
November 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012


K a t e g o r i e r


Black&White
Blogg
Dagens
Dvergpinscher
Dyr og natur fotografi
Photoshoot
Portrett
Reise
Riding

L i n k e r


Aurora Mohn
blogg.no
Dani
Darios
Kenzas
Tyras

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

F a c e b o o k


F o t o g r a f i


Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

hits